Dečija Igraonica Fancy Kids

Fancy Kids je luksuzno opremljena dečija igraonica koja se nalazi u Beogradu, u ulici Hercegovačka 26, Zemun. Raspolažemo sa prostorom površine 300m2. Igraonica je namenjena uzrastu dece do 10 godina.

Možemo Vam ponuditi organizaciju različitih događaja; rođendana, priredbi, maskenbala, proslava, krštenja. Pored toga, moguća je organizacija pozorišne predstave, novogodišnje žurke, a po Vašoj želji možemo dovesti mađioničare, klovnove ili napraviti neku drugu vrstu tematske zabave i animacije.

Organizaciju proslave dečijeg rodjendana pravimo po Vašoj želji ili uz naš stručni tim. Hranu i torte/kolače možete sami doneti ili ih poručiti preko nas. Moguća je dodatna animacija - u Vašoj ili našoj organizaciji.

Kapacitet igraonice je za 50 odraslih osoba i 40 dece u kom Vas očekuje stručno, edukovano i ljubazno osoblje. Pored standardne organizacije, pružamo animaciju za decu kao što su: oslikavanje lica prirodnim bojama, igru sa maskama, karaoke, mini kviz i još mnogo toga, u zavisnosti od Vaših želja i uzrasta dece.

Pored zabave za najmlađe, posedujemo i deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama za stariju decu a to su Nitendo WII i Xbox 360 kinetik. U ponudi su sve najnovije igre, kako ze dečake, tako i za devojčice.

Za roditelje je tu prijatan kafić sa pogledom na Vašu decu i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je i dnevna, nedeljna i mesečna štampa.

Naša želja je da se osećate dobro, lepo, a Vaša deca da budu bezbedna I uživaju  u igri.

Ocekujemo Vas!

Svi rodjendani su zatvorenog VIP tipa.